Sidewalk Urheilupuisto on industrial-tyylinen ja vahvasti New Yorkin Brooklynista vaikutteita saanut baari Tapiolan Urheilupuiston metroaseman kupeessa, osoitteessa Jousenpuistonkatu 2!

Omia hanoja oluille sekä siidereille meiltä löytyy 8 kappaletta ja valikoimaa näissä pyrimme vaihtelemaan sekä suurempien, että pienempien panimoiden tuotteiden osalta varsin säännöllisesti. Pullovalikoimasta meiltä löytyy laajasti valikoimaa ympäri maailman.
Cocktailit kuuluvat erittäin vahvasti Amerikkalaiseen baarikulttuuriin ja olemme kasanneetkin nipun klassikkodrinkkejä listallemme ympäri maailman ja toki, jos kossukola on suosikki juomasi, niin teemme sen mielihyvin 🙂
Tarjoilemme myös viinejä moneen makuun ja uudentyyppinen viininsäilytys/annostelulaitteistomme mahdollistaa sen, että pystymme myymään hyvin laadukkaita viinejä laseittain ilman pelkoa siitä, että viini olisi mennyt avaamisen jälkeen huonoksi.
Livemusiikki & sportti ovat kummatkin lähellä sydäntämme ja akustisten keikkojen lisäksi näet meillä suurimman osan kiinnostavista urheilulähetyksistä. Tervetuloa viihtymään!

Juomalista tulossa

Sidewalk Urheilupuisto